Om webbsidan Jobbintervju

Webbsidan startades under februari 2011. Sajten är helt oberoende och har ingen koppling till enskilt företag eller organisation.

Innehåll och målgrupp
Detta är en sajt som handlar om fenomenet jobbintervju! Den riktar sig främst till dig som söker nytt arbete, är arbetslös, går ut högskola och universitet. Till dig som enbart vill förbereda dig i händelse att du behöver söka jobb. Till dig som blivit kallad till anställningsintervju. Jag skriver om tips, guider, tjänster, produkter, länkar och annat jag tycker är intressant inom detta område.
 
Om mig
Jag som står bakom sidan arbetar till vardags sedan många år med ekonomifrågor inom offentlig förvaltning. Jag har länge varit intresserad av företeelsen anställningsintervju och har stor erfarenhet från många intervjutillfällen både som sökande men även som arbetsgivarrepresentant. Det som fascinerar mig är de psykologiska processerna och verktygen som kan användas för att hantera struktur och innehåll.
Syfte och målsättning
Syftet med webbsidan är att dela med mig av mina iakttagelser, tips och slutsatser, så att även andra kan dra nytta av dessa. Allt är dock skrivet utifrån mina värderingar och var och en som tar del av informationen måste självständigt värdera densamma. Det finns också en underliggande förväntan om att växa och utvecklas genom mötet och kommunikationen med läsare. 
 
Tack!
Tack för att du besöker webbsidan - jag hoppas den berikar din tillvaro och skapar mervärde!

 

kolica za bebe